img_2386

Week van de Ondernemer staat in het teken van Vitaliteit

In Uncategorized by Frans Kleverlaan

Bij Week van de Ondernemer stond afgelopen week het onderwerp “Vitale bedrijven presteren beter” centraal.

 

In een interessant betoog van Prof. Dr. Erik Scherder (docent klinische Neuropsychologie) werd uitgebreid ingegaan op Vitaliteit van de medewerkers. Vitaliteit leidt immers tot een gezonder brein en betere prestaties.

Hoe bouw je aan een vitaler bedrijf?

Onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk gingen topsporters Edith Bosch, Pieter van den Hoogeband en Jochem Uytdehaage hierover in gesprek…

In een aparte workshop -verzorgd door Jochem Uytdehaage van Lifeguard Health & Performance- werd extra aandacht besteed aan het feit dat vitale mensen een bedrijf vitaal maakt. Wanneer de medewerkers in juiste balans vinden t.a.v. slaap, voeding, beweging,ontspanning, werk en tijd voor jezelf worden ze vitaler.

In de NRGY app kun je je eigen energieniveau bekijken…

Verder wordt door diverse zorgverzekeraars vitaliteit op kantoren ondersteunt en zelfs vergoedingen verstrekt als bedrijven investeren in bijvoorbeeld dynamisch werken.

 

Conclusie van deze inspirerende dag:

Investeer als bedrijf in Dynamisch Werken. Uw investering wordt dubbel en dwars beloond. De medewerkers worden gezonder en de productiviteit gaat omhoog. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Laat u inspireren door met TOC in gesprek te gaan.

 

Dit wilt u toch ook?hersenen

 


Share this Post