Wie zijn wij

Total Office Concepts is een onafhankelijke Kantoor- en projectinrichter. Mijn naam is Frans Kleverlaan. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting en ben steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen; ik verdiep me in mijn vak en daarom verveelt het nooit! Verder bestaat ons team uit bevlogen medewerkers die enthousiast voor u klaar staan.

 

Mijn ervaring deed ik ondermeer op bij Samas/Aspa, Dingler en Vepa en als examinator bij The Office Opleidingen / The Office Academy heb ik me verdiept in de wet- en regelgeving.

 

Een frisse aanpak, anders denken

Door onze drive is Total Office Concepts een bijzonder bedrijf. Natuurlijk leveren we kantoormeubilair vanuit onze vestiging in Wormer (Noord-Holland), maar we zijn geen dozenschuivers. We pakken de zaken anders aan en beginnen bij het begin. Bij die integrale aanpak kijken we achtereenvolgens naar het gedrag van uw medewerkers en de software. We besteden aandacht aan beplanting, akoestiek, geuren en biodynamische led-verlichting. En natuurlijk leveren we ook de gewenste kantoorinrichting. Grafisch ziet het er zo uit, waarbij we dan van rechts naar links werken, net zoals de richting in ons logo.

toc-integrale-aanpak

Aan de hand van een helder stappenplan en een gedegen werkplekonderzoek komen we tot een programma van eisen dat we op een verfrissende wijze invullen. Wilt u meer weten over ons stappenplan, klik dan hier.

 

We volgen de ontwikkelingen in de markt en kijken hoe we een gezond en productief werkklimaat kunnen creëren dat voor u op maat is gemaakt. We maken voorstellen voor meubilair, maar ook voor verlichting , geur en akoestiek. Als we rekening houden met alle zintuigen, voelen mensen zich prettiger en fitter. De ervaring leert dat na zo’n turn around de productiviteit met sprongen stijgt en het ziekteverzuim navenant daalt. Geïnspireerde medewerkers verzetten bijna tweemaal zoveel werk als tevreden mensen en ze blijven langer in dienst.

 

Door zo te denken én te handelen, dalen uw organisatiekosten aantoonbaar. Daardoor verdient u uw investering op eenvoudige wijze terug. We weten dat uit de praktijk en tonen het graag aan.

 

Scrum en agile

Total Office Concepts is trend watcher én –setter. Ook wij “scrummen” en werken “agile”. In gewoon Nederlands betekent dit dat we goed luisteren naar wat u wilt. Met onze eigen adviseurs en een flexibele schil van professionals formeren we een team dat voor u aan de slag gaat. We zitten kort op de bal en zijn wendbaar. Zo komen we met voorstellen waar u en uw mensen enthousiast van worden! Telkens weer.

 

Onze aanpak is to-the-point en we leveren op tijd op, binnen het budget dat we afspreken. Daarbij wijzen we u natuurlijk ook op de subsidie- en investeringsaftrekregelingen.

 

Als u meer over ons wilt weten, bent u van harte welkom. We zijn u graag van dienst!

 

Schermafbeelding 2017-05-09 om 14.53.20