MVO

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

In Uncategorized by tocbv

Gezien de effecten van klimaatverandering en CO2-uitstoot is het besparen van energie een prioriteit voor iedereen. Maar de steeds strengere wetgeving ten aanzien van het gebruik van verlichting in industriële omgevingen legt nog meer druk op organisaties om de switch naar groene verlichting te maken. Total Office Concepts kan u helpen aan de wetgeving te voldoen met zeer efficiënte technologieën die wel de kosten verlagen maar niet de kwaliteit. De kwaliteit van de door ons geadviseerde LED-producten komen in aanmerking voor de EIA subsidie. (ca. 11% van de investeringskosten)

Energiekosten besparen door toepassing van ledverlichting?

Toepassing van led verlichting geeft een vermindering van 55 tot 70% van de stroomkosten ten opzichte van conventionele verlichting.

Energie Investeringsaftrek (EIA)

De overheid stimuleert bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, al onze led producten voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor EIA aftrek. Mocht u onze Led producten aanschaffen dan komt u dus in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek. Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u ongeveer 11% netto belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op. Indien u meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Wat kunt u besparen?

Wilt uw weten wat u kunt besparen, neem dan contact met ons op.


Share this Post