NotarisCollageWeb

Voorbeeld van een integrale aanpak bij Zaan Notarissen

In Uncategorized by Frans Kleverlaan

 

Beste Lezer,

 

U heeft natuurlijk in vorige blogs en op onze website kunnen lezen dat wij bij onze klanten allereerst een werkplekonderzoek doen voordat wij de verandering gaan starten. Wanneer het proces afgerond is gaan wij nog even naar het resultaat kijken.

 

Ditmaal zijn wij op bezoek geweest bij Zaan Notarissen in Assendelft. Een van de locaties is gehuisvest op de 9e verdieping van de monumentale Watertoren in de wijdte van de polder met een wijds uitzicht.

 

Om u enig inzicht te geven wat wij aanbevolen hebben en toegepast is, ziet u hieronder puntsgewijs de hoofdzaken toegelicht:

  • Zit-sta werkplek met beeldscherm en toetsenbord support gekoppeld aan een vergadertafel.
  • Raam-/decoratie folie om direct “inkijken” van de ruimten te voorkomen, zodat er vertrouwelijk kan worden gewerkt en worden “gepasseerd”.
  • In de ruimte waar geen zicht naar buiten mogelijk is, is een Wall Visual toegepast met uitzicht op de Zaanse Schans. Zowel de raamfolie als ook de Wall Visual versterkt het Zaans Karakter van Zaan Notarissen.
  • In de wachtruimte is mogelijkheid van mobiel te werken mogelijk d.m.v. laptop-/bijzettafeltjes.
  • In de werkruimten zijn zuilen geplaatst met mechanische ventilatie. Elke zuil is voorzien van een installatie die bacteriën en ziektekiemen aan de luchtstroom onttrekt. De zuilen zijn ook bekleed met specifieke planten die CO2 en H2O omzetten naar zuurstof.
  • Om het uitzicht zo minimaal te belemmeren zijn de vergaderstoelen voorzien van netbespanning in het rug gedeelte. Ook de zonwering is semi transparant met een speciale coating om het zonlicht te weren.
  • Het Armatuur boven de passeertafel heeft een IP-adres waardoor de hoeveelheid licht snel en eenvoudig via smart Phone of tablet kan worden geregeld.

 

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanning heeft geleid tot tevreden medewerkers die met veel plezier naar hun werk gaan en zijn blij met de inspirerende werkomgeving die hun werkgever heeft gefaciliteerd.

Na een geslaagd project geven wij u graag een inkijkje in zo’n project zodat u wellicht ook geïnspireerd raakt door onze ideeën en werkwijze.

 

Heeft u vragen over deze aanpak. Neem dan gerust contact met ons op

Tel. 075-6422434 of info@tocbv.nl

 


Share this Post