Piramide van Maslow nieuwe stijl

Work-Life balance; Waar staan we nu?

In Uncategorized by Frans Kleverlaan

Beste lezer,

Er is veel veranderd in de markt van de kantoor- en projectinrichting. Vroeger had een klant een simpele vraag voor een levering goederen voor een werkplek. Tegenwoordig gaat het over meer dan dat. Niet meer alleen de goederen maar vooral over de werkplek beleving.

Toen ik in 1973 startte bij Aspa Kantoorinrichting kwam net het fenomeen Office Engineering om de hoek kijken. Dit was een methode om mensen, methoden en middelen optimaal op elkaar af te stemmen. Later konden wij op basis van een werkplekonderzoek een gebouw ontwerpen dat op maat gemaakt werd, geënt op de organisatie. Met mijn uitgebreide kennis en wetenschappelijke aanpak ben ik gaan kijken wat de gevolgen van deze methode waren op de bestaande meubelprogramma’s en hoe de fabrieken op hun producten verbeteringen zouden kunnen aanbrengen om hierop maximaal te kunnen presteren.

Weer later werd gekeken hoe je de organisatiekosten zou kunnen verlagen. Immers, de kostenposten personeel en vastgoed zijn het grootst. Met een goed plan kan men hierop forse besparingen realiseren.

Om onderscheidend te zijn in onze branche heeft TOC het werkplekonderzoek breder gemaakt en verder doorontwikkeld. Deze integrale aanpak wordt door de branche als uniek beschouwd en levert organisaties/bedrijven een forse besparing op.

Resultaten van deze integrale aanpak is dat gezondheid en productiviteit in belangrijke mate toeneemt. Beiden drukken de kosten omlaag.

Wij hebben deze methode bij diverse bedrijven toegepast en kunnen inmiddels spreken van een succes!

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en profiteren van onze aanpak.

Graag komen wij bij u om de in-en-outs van deze integrale aanpak met u door te spreken en te kijken of uw behoeften aansluiten bij onze diensten en expertise.

 

Met vriendelijke groet,

 

Frans Kleverlaan

DGA en Consultant bij Total Office Concepts

frans@tocbv.nl

 


Share this Post